Όλες θέλουμε η μέρα του γάμου μας να είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μας όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους καλεσμένους μας. Παρακάτω σας δίνουμε κάποια μυστικά για να είστε σίγουρες ότι αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη!

  • Το βασικό είναι να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας αρκετό καιρό πριν τη μεγάλη μέρα. Αγοράστε ένα ντοσιέ για να έχετε όλα τα χαρτία σας για την εκκλησία, τη δεξίωση του γάμου και τους καλεσμένους μαζεμένα σε ένα μέρος και να μην τα ψάχνετε παντού, και ένα σημειωματάριο για τις σημειώσεις και τα σχόλια σας.
  • Για να έχετε επιλογές και να βρείτε διαθέσιμη την εκκλησία που προτιμάτε, ιδίως αν θέλετε να κάνετε το γάμο σας άνοιξη ή καλοκαίρι, θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε και να την κλείσετε σχεδόν ένα χρόνο πριν.
  • Καλό είναι όλες οι πληρωμές, ή τουλάχιστον οι προκαταβολές, να έχουν γίνει αρκετά νωρίτερα από τη μέρα του γάμου σας για να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν παρανοήσεις από τους συνεράατες σας. Μην κανονίσετε καμία πληρωμή τη μέρα του γάμου σας γιατί εκείνη τη μέρα το μόνο που θα πρέπει να σκέφτεστε είναι να περάσετε όλοι τέλεια!
  • Ένας γάμος έχει πολλά κόστη τα οποία όμως μοιράζονται ανάμεσα στη νύφη, το γαμπρό και τις οικογένειες τους. Ποιός θα πληρώσει τι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από την αρχή για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και να γίνει ένας σωστός προϋπολογισμός.
  • Σε περίπτωση που κάνετε αγορές online, κανονίστε ώστε ο χρόνος παράδοσης να είναι τουλάχιστον μία βδομάδα νωρίτερα από τη μέρα του γάμου. Με αυτό το τρόπο θα προλάβετε σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος να το διορθώσετε και να κάνετε τις αλλαγές που μπορεί να χρειαστούν.
  • Μην περιμένετε την τελευταία μέρα πριν το γάμο σας να κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας, να τα κουρέψετε ή να αλλάξετε το χρώμα τους. Το ίδιο ισχύει αν έχετε σκοπό να κάνετε αποτρίχωση ή κάποιο καθαρισμό.